Speciaalbier Rebelse strop - 33cl

Speciaalbier Rebelse strop - 33cl

BISPBL0039
€ 1,81
Excl. BTW

Fier, koppig en karaktervol zoals zijn grote broer, de Gentse Strop, maar tegelijk heel uniek door zijn rebelse temperament. De Rebelse Strop staat voor een koppig bier dat indruk maakt.

Omschrijving

Het bier 

Bij het brouwen van de Rebelse Strop, heeft brouwerij Roman gebruik gemaakt van Brettgist. Deze wilde gist doet zijn eigen ding, en zorgt ervoor dat de smaak van het bier verder blijft evolueren, zelfs na het bottelen.

De brouwerij 

Joos Roman had in 1545 een bed and breakfast. Hij was met veel verschillende dingen bezig. Bierbrouwen was toen der tijd nog meer een van de vele bezigheden. Louis Roman transformeerde de brouwerij tot een brouwerij die een groot aanbod aan bieren brouwt. De bieren die deze brouwer op de markt heeft gebracht zijn Sloeber, Ename Abdijbieren, Mater witbier, Black hole en Gentse Strop.

Op de dag van vandaag staan Carlo en Lode Roman aan het hoofd van dit grote familiebedrijf. Door steeds met nieuwe ideeen te komen blijft deze brouwerij zich ontwikkelen. Ze hebben als missie: Creating pleasure since 1545.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
6.9%
Serveertemperatuur
6-8 graden
Biersoort
Blond
Smaak
Volle smaak
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Oudenaarde
Brouwer
Roman
Untappd
3.3
Roman

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.