Speciaalbier Qantelaar - 33cl

Speciaalbier Qantelaar - 33cl

BISPBR0091
€ 2,31
Excl. BTW

Qantelaar is een ongefilterd bier van hoge gisting. Het bier word gebrouwen in de Proefbrouwerij D'oude Maalderij in Brouwerij Maenhout te Meulebeke. De Q verwijst naar het biertype quadrupel. Qantelaat heeft een serveertempratuur van 6 - 7° en een alcohol percentage van 8%.

Omschrijving

Het bier 

Qantelaar is een ongefilterd bier met hoge gratie gisten van donker bruin bier. Het bier word gebrouwen in de Proefbrouwerij D`oude Maalderij in Maenhout te Meulebeke. Het recept is ontwikkeld door hobbybrouwers. De Q verwijst naar het biertype quadrupel. Samen met de romige textuur en de lange lichtzoete en gebrande nasmaak zorgt voor een unieke belevenis. Qantelaat heeft een serveertempratuur van 6 - 7° en een alcohol percentage van 8%

De brouwerij

Brouwerij D oude Maalderij werd in 2011 opgericht. De eerste brouwsels zijn ontstaan in een kleine brouwinstallatie. Er werd dagen en nachten lang gewerkt aan nieuwe recepten. Tot op de dag van vandaag blijft de brouwerij bezig met het beoefenen van het brouwen. Ze gebruiken enkel authentieke producten voor het bier.

Een jaar nadat de brouwerij is opgericht kwam het eerste afgewerkte bier op de markt. Deze noemde ze de Qantelaar. In 2015 opende ze zelfs hun eigen cafe. Voor D Oude Maalderij is het van uiterst belang dat ze het brouwen zelf in de hand hebben en altijd uitstekende kwalitatieve ingrediënten te gebruiken. Drink dit heerlijk bier met het motto van de brouwerij in het achterhoofd: Leer proeven, Durf genieten!

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
8%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Bruin
Smaak
Fruitig
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Igezem
Brouwer
Oude Maalderij
Untappd
3.4

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.