Speciaalbier Broers Pale Ale - 33cl

Speciaalbier Broers Pale Ale - 33cl

BISPAM0085
€ 2,06
Excl. BTW

Pale Ale is een bier gebrouwd door de brouwerij broers het is een amber kleurig bier met een karamel kruidige smaak. Iets voor de echte fijnproever en bierkenners. Broers pale ale heeft een serveertempratuur van 7 – 10° en een alcohol percentage van 4,5%.

Omschrijving

Het bier

De broers Pale Ale is een bier die is gebrouwen door de brouwerij Broers. Het bier is een amber kleurig nier met een karamel kruidige smaak. Dit biertje is een biertje voor de echte fijnproevers en bierkenners. Broers Pale Ale is gebrouwen met 3 verschillende hop soorten bitter-hop, aroma-hop en koud-hoppen. Bij het proeven van de broers pale ale maak je kennis met de bittere smaak van de hop. Broers Pale Ale heeft een serveertempratuur van 7 – 10° en een alcohol percentage van 4,5%. Brouwerij broers is opgericht eind 2013 door de schoonbroers Bram Bossuyt, Ruben Laureys en Thomas Laureys. De brouwerij is gestart als een hobby en als doel om een eigen gemaakte bier te brouwen. Het brouwen werd als snel een passie van de schoonbroers. Na een tijdje wilden de schoonbroers het bier op de markt brengen. Het bier werd gemaakt in een andere brouwerij omdat de kosten voor een eigen brouwerij te hoog waren. In 2016 investeerde de schoonbroers in een eigen brouwerij die tot de dag van vandaag alle broers bier brouwen.

De brouwerij

Brouwerij Boers bestaat nu bijna 6 jaar. Eind 2013 werd hij opgericht door de (schoon)broers Ruben Laureys, thomas Laureys en Bram Bossuyt. Het brouwen van bier begon eerst als een hobby. Het idee om bier te verkopen kwam om de hoek kijken. Daarna werd uiteindelijk de brouwerij Broers opgericht.

Helemaal op het begin werden de bieren niet in hun eigen brouwrij gebrouwen, omdat het een hele investering is om eigen bier voor de verkoop te brouwen. 3 jaar na het oprichten van hun brouwerij hebben de mannen in 2016 hun eigen brouwinstallatie gekocht.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
4.5%
Serveertemperatuur
3-4 graden
Biersoort
Blond
Smaak
Fruitig
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Wachtebeke
Brouwer
Broers
Untappd
3.2
Broers

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.