Speciaalbier Broers Hoppig Blond - 33cl

Speciaalbier Broers Hoppig Blond - 33cl

BISPBL0090
€ 2,06
Excl. BTW

Broers Hoppig Blond heeft een citrus aroma en een licht bittere nasmaak. Broers Hoppig Blond is gebrouwen in brouwerij Broers. Broers Hoppig Blond heeft een serveertempratuur van 5 – 6° en een alcohol percentage van 5,5%

Omschrijving

Het bier 

Broers hoppig blond heeft een citrus aroma en een licht bittere nasmaak. Broers hoppig blond is gebrouwen in Wachtbeke België. De door opgerichte brouwerij staat bekend om de unieke en heerlijke biersoorten. Broers hoppig blond heeft een serveertempratuur van 5 – 6° en een alcohol percentage van 5,5%.

De brouwerij

Brouwerij Boers bestaat nu bijna 6 jaar. Eind 2013 werd hij opgericht door de (schoon)broers Ruben Laureys, thomas Laureys en Bram Bossuyt. Het brouwen van bier begon eerst als een hobby. Het idee om bier te verkopen kwam om de hoek kijken. Daarna werd uiteindelijk de brouwerij Broers opgericht.

Helemaal op het begin werden de bieren niet in hun eigen brouwrij gebrouwen, omdat het een hele investering is om eigen bier voor de verkoop te brouwen. 3 jaar na het oprichten van hun brouwerij hebben de mannen in 2016 hun eigen brouwinstallatie gekocht.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
5.5%
Serveertemperatuur
4-5 graden
Biersoort
Blond
Smaak
Bitter
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Wachtebeke
Brouwer
Broers
Untappd
3.3
Broers

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.