Speciaalbier Hop Verdomme IPA - 33cl

Speciaalbier Hop Verdomme IPA - 33cl

BISPIP0060
€ 1,81
Excl. BTW

Hop Verdomme IPA is een belgisch biertje wat gebrouwen wordt in Brouwerij Kerkom. De letters IPA hebben bij dit bier een andere betekenis. Hier staat het voor: Incredible, Powerful & Amazing.

Omschrijving

Het bier

Hop Verdomme IPA is een belgisch speciaalbier wat gebrouwen wordt in Brouwerij Kerkom. De letters IPA hebben bij dit bier een andere betekenis. Bij brouwerij Kerkom zeggen ze namelijk dat het staat voor: Incredible, Powerful & Amazing. Het bier wordt zo genoemd aangezien het bier wordt gebrouwen met 7 verschillende Belgische hopsoorten. Het is een moutig bier waar toetsen van karamel in terug te vinden zijn. Een hoppig bitter bier, maar perfect in balans. Kortom, een bier met pit.

De brouwerij

De brouwershoeve in Kerkom is ontstaan in 1878. Deze brouwerij is meer dan alleen een brouwerij of een hoeve. De brouwerij is een gedroomde bezoekplaats geworden voor vele bierproevers, fietsers, wandelaars en levensgenieters. Want bij deze hoeve wordt er genoten! De filosofie van brouwerij Kerkom is 100% ambachtelijk, en daar mogen we trots op zijn. Het is bij brouwerij Kerkom namelijk zo dat er echt nog bier gebrouwen wordt. Van hop tot het bink bier, bij de hoeve gebeurd echt alles nog met de hand! Een bier met een verhaal, en dus een echte ervaring.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
7%
Serveertemperatuur
6-8 graden
Biersoort
ipa
Smaak
Bitter
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Sint-Truiden
Brouwer
Kerkom
Untappd
3.4
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.