Speciaalbier Hop de Brewer - 33cl

Speciaalbier Hop de Brewer - 33cl

BISPIP0007
€ 2,39
Excl. BTW

Hop de brewer, afkomstig uit brouwerij De Oude Maalderij. Het bier is speciaal gebrouwen voor het 11de Zythos bier festival.

Omschrijving

Het bier

Hop de brewer wordt gebrouwen in Brouwere De Oude Maalderij. Het bier is namelijk gebrouwen in de brouw installatie “Frankie”. Frankie is de naam van de brouwinstallatie. De brouw installatie heeft deze naam gekregen om dat hij net zoals Frankenstein is opgebouwd. Hij is uit talloze onderdelen uit verschillende inox installaties opgebouwd. Met Frankie kan er 10HL per brouwsel opslaan. Filteren, pasteuriseren en centrifugeren doen ze niet aan bij brouwerij de oude maalderij. Alle bieren bij deze brouwerij zijn 100% natuurlijk gebrouwen en bevatten nooit synthetische of chemische toevoegingen. Hop de brewer, afkomstig uit brouwerij De Oude Maalderij. Het bier is speciaal gebrouwen voor het 11de Zythos bier festival. Het doel van dit bier is om je te laten genieten van de heerlijke bitterheid gecombineerd met een zachte hoppige aroma. Dit allemaal met een heerlijk nasmaak die wel gebalanceerd is. Kortom, een speciaalbieren met de nodige nostalgie.

De brouwerij 

Brouwerij D oude Maalderij werd in 2011 opgericht. De eerste brouwsels zijn ontstaan in een kleine brouwinstallatie. Er werd dagen en nachten lang gewerkt aan nieuwe recepten. Tot op de dag van vandaag blijft de brouwerij bezig met het beoefenen van het brouwen. Ze gebruiken enkel authentieke producten voor het bier.

Een jaar nadat de brouwerij is opgericht kwam het eerste afgewerkte bier op de markt. Deze noemde ze de Qantelaar. In 2015 opende ze zelfs hun eigen cafe. Voor D Oude Maalderij is het van uiterst belang dat ze het brouwen zelf in de hand hebben en altijd uitstekende kwalitatieve ingrediënten te gebruiken. Drink dit heerlijk bier met het motto van de brouwerij in het achterhoofd: Leer proeven, Durf genieten!

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
6.5%
Serveertemperatuur
5-6 graden
Biersoort
ipa
Smaak
Bitter
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Igezem
Brouwer
Oude Maalderij
Untappd
3.2

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.