Speciaalbier farang - 33cl

Speciaalbier farang - 33cl

BISPTR0111
€ 2,06
Excl. BTW

Farang is een tripel met een Thaise twist. Dit bier is gebrouwen in Brouwerij d’oude Maalderij.

Omschrijving

Het bier

Farang is een tripel met een Thaise twist. Dit bier is gebrouwen in Brouwerij d’oude Maalderij. Het bier is speciaal ontworpen voor een Thais restaurant. In deze Farang zit Galanga. Dit is een plant die je kunt vergelijken met gember. Veel mensen noemen hem dan ook de Thaise gember.

De brouwerij 

Brouwerij D oude Maalderij werd in 2011 opgericht. De eerste brouwsels zijn ontstaan in een kleine brouwinstallatie. Er werd dagen en nachten lang gewerkt aan nieuwe recepten. Tot op de dag van vandaag blijft de brouwerij bezig met het beoefenen van het brouwen. Ze gebruiken enkel authentieke producten voor het bier.

Een jaar nadat de brouwerij is opgericht kwam het eerste afgewerkte bier op de markt. Deze noemde ze de Qantelaar. In 2015 opende ze zelfs hun eigen cafe. Voor D Oude Maalderij is het van uiterst belang dat ze het brouwen zelf in de hand hebben en altijd uitstekende kwalitatieve ingrediënten te gebruiken. Drink dit heerlijk bier met het motto van de brouwerij in het achterhoofd: Leer proeven, Durf genieten!

Productdetails

Alcoholpercentage
8%
Serveertemperatuur
7-8 graden
Biersoort
Tripel
Smaak
Fruitig
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Igezem
Brouwer
Oude Maalderij
Untappd
3.3

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.