Speciaalbier Cornet Oak Aged - 33cl

Speciaalbier Cornet Oak Aged - 33cl

BISPBL0073
€ 1,57
Excl. BTW

Cornet Oak Aged is een blond bier dat afkomstig is van Brouwerij De Hoorn. Het bier heeft een stevige, romige witte schuimkraag.

Omschrijving

Het bier

Cornet Oak Aged is een blond bier dat afkomstig is van Brouwerij De Hoorn. Het bier heeft een stevige, romige witte schuimkraag. De naam heeft dit bier te danken aan de manier waarop het gebrouwen is. Het bier is namelijk gelagerd op eikenhouten vaten. Dit proef je uiteraard ook terug in het bier. Samen met de vanille heeft dit bier zijn eigen unieke smaak. De nasmaak van Cornet Oak Aged is licht bitter, maar vooral warm. 

De Brouwerij

Hij was bijna vergaan. Tot Palm Belgian Craft Brewers in 2014 de 300 jaar oude dorpsbrouwerij in haar glorie herstelde. De hoorn was allereerst een herberg en landbouwbedrijf met ruimte voor melkvee, paarden en graanteelt. Het bedrijf diende het eigen dorp Steenhuffel, maar ook reizigers die op doortocht waren naar onder andere het nabijgelegen kasteel Diepensteyn. Inmiddels is de herberg geëvolueerd naar een moderne brouwerij.

Uitzonderlijke bieren worden niet zomaar gemaakt, deze worden geboren uit creatief vakmanschap. Vanuit die passie om te blijven innoveren bouwde brouwerij palm een nieuwe micro brouwerij: De hoorn. In deze microbrouwerij experimenteren de biermeesters volop met hop, kruien, hout en fruit. Ze testen nieuwe combinaties van hop, gist en manieren om bier te rijpen. De proefbrouwsels zijn om en nabij de 1.000 liter. Precies de inhoud van de vroegste brouwinstallatie. In deze brouwerij worden twee bieren gebrouwen. Het bier Cornet en Arthur’s Legacy.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
8.5%
Serveertemperatuur
9-10 graden
Biersoort
Blond
Smaak
Vanille
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Steenhuffel
Brouwer
De Hoorn
Untappd
3.6
De Hoorn

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.