Speciaalbier Bryggja tripel-b IPA - 33cl

Speciaalbier Bryggja tripel-b IPA - 33cl

BISPTR0010
€ 2,14
Excl. BTW

Bryggja Tripel is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij werden in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers.

Omschrijving

Het bier 

Bryggja Triple is gebrouwen door de hobbybrouwers “De Hippe Hoppers”. Zij waren in 2012 in Brussel uitgeroepen tot de Beste Hobbybrouwers. De Professionele vakjury was onder de indruk van dit veelbelovende bier. Deze tripel is volgens de brouwers namelijk een ‘katerloos bier’. Na dit succes hebben de brouwvrienden besloten hun tweede bier te produceren. Deze was gelanceerd op het Brugs bierfestival in 2013. In dit jaar is dus hun tweede “amuse” op de markt gekomen.

De brouwerij

in 2012 besloten 4 vrienden Franky, Hugo, Kurt Persyn en Mario Vermeersch om met hun heerlijke tripel mee te doen aan brouwland biercompetitie. Uit meer dan 90 top bieren werd de Bryggja tripel uitgekozen tot de winnaar. Deze overwinning overtuigde de brouwers om door te gaan met bryggja. Tijdens het brugs bierfestival werd het bier gelanceerd. dit was een groot succes want al snel werd het 2e bier op de markt gebracht, de Amuse. In die tijd werd er nog extern gebrouwd. in 2014 werd besloten om een eigen brouwerij te starten.

Productdetails

Land
België
Alcoholpercentage
6.5%
Serveertemperatuur
5-6 graden
Biersoort
ipa
Smaak
Zacht
Inhoud
33cl
Stad van afkomst
Assebroek
Brouwer
Bryggja
Untappd
3.5
Bryggja

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.