Speciaalbier cadeau tripel karmeliet...

Speciaalbier cadeau tripel karmeliet 1x75cl

BCTR1F0015
€ 9,05
Excl. BTW

Een prachtig biergeschenk met een heerlijke fles Tripel Karmeliet van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 8,5%

Aantal Korting U bespaart
25 5% Tot € 11,31
50 7% Tot € 31,68
100 10% Tot € 90,50

Omschrijving

Tripel Karmeliet

Tripel karmeliet is een wereld beroemde tripel. Dit Belgisch speciaalbier word gebrouwen bij Brouwerij Bosteels. Het recept van dit bier gaat al die de historie in. Het bier werd namelijk al in 1679 gebrouwen. Bij het inschenken van dit bier zul je een rijke, mooi en romige schuimkraag in het glas vinden. Het bier is rijk aan verschillende kruiden, tinten van fruit en koriander. Meteen na de eerste slok zult u begrijpen waarom dit bier wereld beroemd is geworden.

Brouwerij Bosteels

Brouwerij Bosteels vond het licht in 1792 door Evarust Bosteels. Hij startte de brouwerij waarna hij het stokje overdraagde aan Jozef Bosteels. Die op zijn beurt het stokje doorgaf aan twee van zijn drie zoons. En zo volgde er nog een enkele andere generaties. Uiteindelijk kwam de leiding bij Antoine en Adrienne van Eecke. Zij maakte samen in 1938 een enorm succes van de brouwerij. Ze werden ook vrij snel de bekendste brouwerij van Oost-Vlaanderen. Na het overlijden van Antoine ging de leiding naar zijn drie zoons. De Echte doorbraak kwam voor Brouwerij Bosteels in 1978. In deze tijd bliezen de broers samen met Karel Vermeiren nieuwe leven in het oude bier uit Dendermonde, de Pauwel Kwak. Mede dankzij het speciale glas dat zei ontworpen op een houten standaard. Door dit glas werd de brouwerij en het bier internationaal bekend.

Productdetails

Indeling
1 fles
Alcoholpercentage
8,5%
Biersoort
Tripel
Smaak
Fruitig
Koriander
Kruiden
Inhoud
75cl

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.