Speciaalbier cadeau Imperial dark 1x75cl

Speciaalbier cadeau Imperial dark 1x75cl

BCDO1F0005
€ 10,70
Excl. BTW

Een biergeschenk met een grote fles Speciaalbier van 75cl. Dit bier komt uit België en heeft een alcoholpercentage van 11%

Omschrijving

Dit unieke bier word ieder jaar op 24 februari, de geboortedag van Keizer Karel gebrouwen. Brouwerij Het Anker brouwt de “Gouden Carolus Cuvée van de Keizer Imperial Dark”. Dit uitzonderlijke bier is door de jaren heen erg ontwikkelt, het bier heeft een verfijnde complexiteit en een intense aroma. Het verrassend zachte en fruitige karakter combineert een verwarmende volheid van smaak en een frisse afdronk. Dit word aangevuld met toetsen van geroosterde mout, karamel en pruimen. Kortom een echt keizerlijk brouwsel.

De Brouwer

Brouwerij Het Anker is een brouwerij met een zeer rijke historie. Het begon voor brouwerij Het Anker al in de 15e eeuw. In deze tijd was het begijnhof van Mechelen sterk aanwezig in de stad. Het begijnhof bezat een belangrijk “krankenhuis” die word gesitueerd op de huidige site van de brouwerij. Er zijn nog enkele gebouwen die dateren uit de 15e en 16e eeuw. Hieronder valt ook de oude St. Bernardus refuge van de Abdij van Hemiksem.

Productdetails

Indeling
1 fles
Alcoholpercentage
11%
Biersoort
Bruin
Smaak
Chocolade
Druiven
Karamel
Kruiden
Inhoud
75cl
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.