Bierpakket Vals Paterke tripel 12x33cl

Bierpakket Vals Paterke tripel 12x33cl

BCTR12F0032
€ 24,75
Excl. BTW

Een bierpakket met daarin Vals Paterke tripel. Dit bier komt uit Belgie en heeft een inhoud van 33cl. 

Aantallen: 

12x Vals Paterke tripel

Omschrijving

Het bier

Vals Paterke Tripel is een hoogwaardig, zuiver drie granen bier. Het bier heeft hergisting op de fles. Door het gebruik van kenmerkende mout- en hopsoorten krijgt het bier een samengestelde, maar toch ingehouden bitterheid. Door het authentieke brouwproces heeft het bier een aangename afdronk.

De brouwerij 

Brouwerij ’t Drankorgel staat bekend om zijn Vals Paterke bieren. Van een hobby toen der tijd heeft de eigenaar er zijn beroep van kunnen maken. Het begon allemaal bij een brouwcursus van de Geelse wijn en biergilde ‘Saters en bachanten’. Later werden de eerste ketels bij de biergilde afgehaald, zodat hij thuis bier kon brouwen. Samen met vrienden werd er gezocht naar hét recept. Na enkele brouwsels begon het aardig te lukken en stond hij zelf met verbazing na te denken. Gaat zijn droom nu echt een werkelijkheid worden? Er was al een naam, een etiket en de vele ideeën.

Al snel dacht hij na om het bier met een groter publiek te delen. En werden er langzaam stapjes in de richting van een groot brouwsel gezet. In 2013 was het dan zo ver. Vals Paterke was op de markt. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij Vals Paterke naar Nederland mogen brengen en het bier kennis mogen laten maken met het veel belovende Nederland, en andersom.

Productdetails

Alcoholpercentage
8.3%
Biersoort
Tripel
Inhoud
33cl
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.