Bierpakket Vals Paterke editie 12x33cl

Bierpakket Vals Paterke editie 12x33cl

BCGM12F0033
€ 24,75
Excl. BTW

Dit bierpakket geeft u de mogelijkheid om alle bieren van Vals Paterke te proeven. 

Aantallen:

3x Vals Paterke tripel 
3x Vals Paterke goud
3x Vals Paterke dubbel 

Omschrijving

Het bier

Vals Paterke Dubbel Extra is de nieuwste creatie van brouwerij ’t Drankorgel. Het bevat toetsen van steranijs, appelsienschil en koffie en koriander. Het ,is een (h) eerlijk niet te zoet bruin met karakter en een mooie schuimkraag! Het alcohol percentage is 8.8%.

Vals Paterke Tripel is een hoogwaardig, zuiver drie granen bier. Het bier heeft hergisting op de fles. Door het gebruik van kenmerkende mout- en hopsoorten krijgt het bier een samengestelde, maar toch ingehouden bitterheid. Door het authentieke brouwproces heeft het bier een aangename afdronk

Vals Paterke Goud is een heerlijk fris biertje. Doordat het bier gemaakt is van kenmerkende mout- en hopsoorten is Vals Paterke goud echt een dorstlesser. Vals Paterke Goud is een drie granen bier van hoge gisting. Het bier heeft de heerlijke smaak van een Tripel, maar dan met een lager alcoholpercentage.

De brouwerij
Brouwerij ’t Drankorgel staat bekend om zijn Vals Paterke bieren. Van een hobby toen der tijd heeft de eigenaar er zijn beroep van kunnen maken. Het begon allemaal bij een brouwcursus van de Geelse wijn en biergilde ‘Saters en bachanten’. Later werden de eerste ketels bij de biergilde afgehaald, zodat hij thuis bier kon brouwen. Samen met vrienden werd er gezocht naar hét recept. Na enkele brouwsels begon het aardig te lukken en stond hij zelf met verbazing na te denken. Gaat zijn droom nu echt een werkelijkheid worden? Er was al een naam, een etiket en de vele ideeën.

Al snel dacht hij na om het bier met een groter publiek te delen. En werden er langzaam stapjes in de richting van een groot brouwsel gezet. In 2013 was het dan zo ver. Vals Paterke was op de markt. Wij mogen dan ook met trots zeggen dat wij Vals Paterke naar Nederland mogen brengen en het bier kennis mogen laten maken met het veel belovende Nederland, en andersom.

Productdetails

Alcoholpercentage
8.3%
8.5%
Biersoort
Blond
Bruin
Tripel
Smaak
Fris
Fruitig
Koriander
Inhoud
33cl
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.