Bierpakket Schouwveger 12x33cl

Bierpakket Schouwveger 12x33cl

BCDO12F0056
€ 24,75
Excl. BTW

Dit pakket bevat 12x het donkere speciaal bier Schouwveger. 

Omschrijving

Het bier
Schouwveger is een donker bier. Het heeft een mooie licht bruine schuimkraag. Het bier heeft verschillende lekkere aroma’s. Er zitten tinten van koffie, mokka en heerlijke kruiden in. Dit is een kruidenmix van nootmuskaat, een beetje kaneel, peper en zeezout. Schouwveger heeft een stoutachtige smaak, met een mooie balans tussen koffie, karamel, zoet en zuur.

Over de brouwerij
Brouwerij vissenberg is begonnen door een aantal vrienden. Na enkele jaren bier proeven hebben de vrienden besloten om zelf de roerstok in handen te nemen. In een, deels zelf in elkaar geknuselde brouwinstallatie van 30 liter, komen 30 verschillende bieren tot leven. Van donker tot licht, van bitter tot zoet…

Als hun laatste creatie van toen: “Viswijf”, een zilveren medaille behaalt op de “Brouwland Biercompitite”, worden de plannen uitgewerkt om de rest van de wereld te laten meegenieten. De twee overblijvers van die vriendengroep, Hans en Peter, richten samen het bedrijf “Brouwerij Vissenberg” op en laten hun bier maken bij brouwerij De Graal Brakel. Eind 2015 word de droom voor de brouwers werkelijkheid. Hun eigen ambachtelijke micro-brouwerij wordt gebouwd met ketels van 300 liter. Medio 2016 kan de productie in Nijlen beginnen.

Productdetails

Biersoort
Donker
Smaak
Karamel
Inhoud
33cl
Vissenberg
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.