Bierpakket Mokke editie 12x33cl

Bierpakket Mokke editie 12x33cl

BCGM12F0055
€ 24,75
Excl. BTW

Het bierpakket Mokka editie is een gemend bierpakket van de familie Mokka. Het bevat 3x4 verschillende bieren van Mokka.

Omschrijving

Het bierpakket Mokka editie is een gemend bierpakket van de familie Mokka. Het bevat 3x4 verschillende bieren van Mokka.
Het bierpakket bevat onder de volgende bieren:

Mokka donkere is een bier van de Mokke familie, het is zeker geen teleurstelling. Het is een van de verfijndste donkere bieren, niet te zwaar en heeft een nadruk op gebrande karamel. Oftewel een uniek biertje die u zeker een keer gedronken moet hebben

Mokke blond is gebrouwen volgens traditionele technieken, namelijk met enkel natuurlijke ingrediënten. Een unieke smaakervaring in elk flesje! Enkele jaren geleden begon Johan Van Noten met Mokke Bier, een artisanaal bier voor de hedendaagse markt. Het originele recept van Mokke Bier was samengesteld door meester brouwers die gebruik maakten van uiterst professioneel materiaal en hun wereldbekende expertise. Al met al een zeer uniek speciaal biertje.

Mokke Ros Bier is gebrouwen volgens traditionele technieken, namelijk met enkel natuurlijke ingrediënten. Een unieke smaakervaring in elk flesje! Enkele jaren geleden begon Johan Van Noten met Mokke Bier, een artisanaal bier voor de hedendaagse markt. Het originele recept van Mokke Bier was samengesteld door meesterbrouwers die gebruik maakten van uiterst professioneel materiaal en hun wereldbekende expertise. Al met al is de Mokke Ros een zeer uniek biertje.

De brouwerij 
Mokke brouwt al hun bieren met alleen natuurlijke ingrediënten, dit betekent een unieke smaak in ieder flesje. Een aantal jaar geleden begon Johan Van Noten met Mokke bier, met het originele recept van Mokke bier dat bestaat uit uiterste professionele materialen en hun wereldbekende expertise samen gesteld door meester brouwers.

Productdetails

Alcoholpercentage
8%
Biersoort
Amber
Blond
Bruin
Inhoud
33cl
Mokke
Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.