Bierpakket De poes bruin 12x33cl

Bierpakket De poes bruin 12x33cl

BCBR12F0036
€ 28,06
Excl. BTW

Dit bierpakket bevat twaalf flesjes van De Poes Bruin. Een ideaal bierpakket voor een gezellige dag met vrienden of familie 

Omschrijving

De Poes Bruin is een heerlijk bruin bier. De brouwerij waar dit bier vandaan komt is brouwerij De Poes. Het bier is een traditioneel bruin bier van hoge gisting. Het bevat tinten van meerdere hopsoorten.

Het ontstaan van brouwerij de poes.

In 2012 begint het verhaal van Brouwerij De Poes. Oprichter Stijn David besloot om zijn passie voor voeding en in het bijzonder bier verder te ontwikkelen. In 2014 start Brouwrij de Poes. De naam heeft de brouwerij te danken aan het favorieten huisdier van de brouwer namelijk een poes.

In het prille begin brouwde ze het bier bij Deca Services NV in Woesten. Hier hadden ze een capaciteit van dertig hectoliter per brouwdag. Vanaf 2016 installeerde ze een eigen microbrouwerij op Tielse bodem. Hier hadden ze een brouwcapaciteit van 10 hectoliter. Tot heden dag brouwt de brouwerij nog steeds in deze twee brouwerijen.  Het gehele brouwproces gebeurt wel in eigen beheer.

Kwaliteit eerst.

Kwalitatieve en hoogstaande Belgische bieren is waar Brouwerij De Poes voor garant staat. De kwaliteit voor het eindproduct is het allerbelangrijkste. Dit verwezenlijken ze door het ambacht van het brouwen en de hedendaagse know-how hand in hand te laten gaan. Ze gebruiken voor het brouwen grondstoffen van hoge kwaliteit van eigen bodem. Dit resulteert in mooie en complexe bieren van hoge gisting.

Gewonnen prijzen.
Brouwerij de Poes heeft al verschillende prijzen gewonnen. Zo hebben de Poes Blond, Bruin en Houblon alle drie goud gewonnen op de 10 e editie van de World Beer Challenge - Estoril, Portugal. Ze werden alle drie onderscheiden voor hun evenwicht en balans.

Niet alleen deze prijzen hebben ze in de wacht gesleept. Brouwerij De Poes won ook twee gouden medialles op de Frankfurt international Trophy!. Zowel De Poes blond als Bruin scoorden allebei het “Grosses Gold”. Dit was de belangrijkste onderscheiding in de catogorie waar ze aan meededen. Als kers op de taart werden ze ook verkozen tot “Kategoriesieger” tot “Best Beer in the Competition-Belgium”

Kortom een brouwerij die al verschillende prijzen gewonnen heeft en blijft winnen.

Productdetails

Biersoort
Bruin
Inhoud
33cl
De Poes
Product added to wishlist
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.