Bierpack donker 12x33cl

Bierpack donker 12x33cl

BCDO12F0020
€ 25,61
Excl. BTW

Dit bierpakket bevat 12 unieke donkere speciaalbiertjes. Deze bieren komen voornamelijk van allerlei microbrouwerijen in België.

Omschrijving

Het bierpack donker bestaat uit onze beste en meest gewaardeerde donkere bieren. Dit pakket bestaat uit 12 heerlijk donkere bieren:

 1.       Eifel beer brune – is medium bruin bier, troebel met een licht romig schuim. Met een lichte geur in de neus. Het bier heeft een rijke smaak waar je lichte zoetigheid, kruidig, een beetje chocolade achtige aspecten terug vind.
 2.       Gulden draak – is al een oud bier uit het jaar 1986. Brouwerij van Steenberge had dit bier gemaakt met opdracht van een andere brouwer. Het bier werd in die tijd maar 1 keer per gebrouwen voor een jaarlijks feest.
 3.       Slurfke – Slurfke is een bruin bier met een Belgische achtergrond. Dit bier wordt gebrouwen in Brouwerij Van Honsebrouck. Slurfke heeft een sterke eigen smaak waar u onder andere aroma’s van gebrande mout, karamel en koffie in kunt terugvinden.
 4.       Cuvée de Chateau kasteel donker – is een Belgisch bruin bier. Het bier is afkomstig van Brouwerij Van Honsebrouck. Deze brouwerij staat in Ingelmunster. Dit donkerbruine bier heeft een mooie schuimlaag. De smaken die u terugvindt in het bier zijn mout en tonen van pruimen.
 5.       Schouwveger–is een donker bier. Het heeft een mooie licht bruine schuimkraag. Het bier heeft verschillende lekkere aroma’s. Er zitten tinten van koffie, mokka en heerlijke kruiden in.
 6.       Kasteel donker – is een heerlijk fruitbier met een Belgische achtergrond. Dit bier is afkomstig van brouwerij Van Honsebrouck. Voor dit bier is Kasteel Donker als moederbier gebruikt. Het is echt een bier voor mensen die van zoete kersen houden.
 7.  De Poes Bruin - Dit Belgische bruin bier is op een traditionele wijze ontstaan en heeft een hoge gisting. Doordat dit bier tarwe bevat. 
 8.      Ename Dubbel - Kruidig en fruiten, volmondig en evenwichtig. Zo laat dit donkere abdijbier zich gelden, hergist op fles. 
 9.    Adriane brouwer Oaked - Dit Belgische bruin bier is op een traditionele wijze ontstaan en heeft een hoge gisting. Doordat dit bier voor de helft tarwe bevat
 10.    Ringmaster session porter - Dit donkerbruine bier is uniek van zichzelf. Hoewel het bier stevige chocolade en koffiesmaken bevat, heeft de brouwerij het voor elkaar gekregen om een laag alcoholpercentage te behouden.
 11.    Mokke Bruin - Dit donkere bier van de Mokke familie, is zeker geen teleurstelling. Het is een van de verfijnste donkere bieren, 
 12. Gouden carolus whiskey infused – Een sterk donker bier, gemaakt van vanille, eikenhout, chocolade met een heerlijke toets van whisky. Dit bier word 1 keer per jaar gebrouwen. Mede hierdoor is dit bier erg speciaal. Met dit bier heeft Het anker al meerder prijzen gewonnen zoals World’s best spirit flavoured beer in 2016 & 2017.

 Wij van Wijnengeschenken zijn continue opzoek naar de beste bieren voor ons assortiment. Het kan dus zijn dat er ooit een bier uit het assortiment is. Als dit gebeurd en dat bier zit in het desbetreffende pakket dan zorgen wij ervoor dat deze vervangen wordt door een vergelijkbare (betere) variant.

Productdetails

Alcoholpercentage
Verschillend
Biersoort
Donker
Smaak
Gevarieerd
Inhoud
33cl

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.