Heerlijke wijnen

Los of verpakt in een prachtige wijnkisten

Onze Wijn cadeau's

Wijn cadeau

Wijncadeau Henri Nordoc Chardonnay 1x75cl

Henri Nordoc
WCFRWI0061
€ 18,35
Wijncadeau Henri Nordoc Chardonnay bestaat uit een Franse witte wijn, afkomstig uit het wijngebied Languedoc-Roussillon.
Wijn cadeau

Wijncadeau Henri Nordoc Cabernet Sauvignon 1x75cl

Henri Nordoc
WCFRRO0060
€ 18,35
Wijncadeau Henri Nordoc Cabernet Sauvignon bestaat uit een rode wijn van het wijnhuis Henri Nordoc gelegen in het wijngebied Languedoc-Roussillon gelegen in het Frankrijk  

Onze Wijnkisten

Wijnkisten

Wijnkist 1-vak met schuifdeksel

Meerdere merken
WKSTSD1F0026
€ 5,89
Dit is een schuifdeksel wijnkistje geschikt voor 1 fles wijn (0,75L) met een afmeting van 33,5x9x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen.
Wijnkisten

Wijnkist 2-vaks met schuifdeksel

Meerdere merken
WKSTSD2F0001
€ 9,49
Dit is een schuifdeksel wijnkistje geschikt voor 2 flessen wijn (0,75L) met een afmeting van 33,5x18x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen. 
Wijnkisten

Wijnkist 3-vaks met schuifdeksel

Meerdere merken
WKSTSD3F0002
€ 13,09
Dit is een schuifdeksel wijnkistje geschikt voor 3 flessen wijn (0,75L) met een afmeting van 33,5x28,5x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen.
Wijnkisten

Wijnkist 4-vaks met schuifdeksel

Meerdere merken
WKSTSD4F0003
€ 18,09
Dit is een schuifdeksel wijnkist geschikt voor 4 flessen wijn (0,75L). De kist heeft een afmeting van 33,5x40,5x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen.
Wijnkisten

Wijnkist 6-vaks met schuifdeksel

Meerdere merken
WKSTSD6F0004
€ 31,59
Dit is een schuifdeksel wijnkist geschikt voor 6 flessen wijn (0,75L). De kist heeft een afmeting van 33,5x60x8,5cm. Let op: Houtwol wordt niet standaard meegeleverd. Bestel hier uw houtwol om een gevulde wijnkist met houtwol te ontvangen.

Onze Wijnen

€ 8,99
Een heerlijke rode wijn die perfect is voor gezelschap. De wijn is lekker voor bij het diner en komt het beste tot zijn recht bij een serveertemperatuur van 18 tot 20 graden. 
€ 8,99
Een heerlijke frisse wijn die perfect is voor gezelschap. De wijn is lekker in de zomerdagen en komt het beste tot zijn recht bij een serveertemperatuur van 12 tot 13 graden. 
€ 8,99
Een heerlijke zoete rosé wijn die perfect is voor gezelschap. De wijn is lekker in de zomerdagen en komt het beste tot zijn recht bij een serveertemperatuur van 12 tot 13 graden. 
Wijn

Witte wijn Alex Fabi pinot grigio

Alex Fabi
WIITWI0064
€ 11,15
en witte wijn afkomstig uit het wijnhuis Alex Fabi. Een wijnhuis dat is gelegen in Verona, Italië. Alessandro Fabiano is een wijnkenner die zich bezig houdt met het ontwerpen van deze Pinot Grigio wijn. De druifsoort Pinot Grigio is een druifsoort die in Italië en Frankrijk kan worden geteeld. 

WijnenGeschenken.nl

Wijnengeschenken.nl is de grootste ‘online’ winkel op het gebied van wijngeschenken in Nederland. Door het uitgekiende concept van deze speciaalzaak kunt u vanuit uw luie stoel thuis of vanachter uw bureau op de zaak iemand een schitterend wijncadeau bezorgen. U bestelt heel eenvoudig via uw computer de door u gemaakte keuze en wij doen de rest. Zowel particuliere klanten als ook zakelijke klanten kunnen van deze comfortabele bestelservice gebruik maken.

Wijn laten bezorgen

Of u nu een enkele fles wijn bestelt of een uitgebreid geschenkpakket, wij zorgen er voor dat uw bestelling snel en keurig aankomt bij degene aan wie u het wijncadeau schenkt. Wijn laten bezorgen is de makkelijkste en meest gewaardeerde manier van iemand iets schenken. Wij werken uitsluitend met kwaliteitswijnen om er zeker van te zijn dat de door u geschonken wijn nooit tegen zal vallen. Daarom selecteren en importeren wij de wijnen zelf. Door onze uiterst efficiënte werkwijze zijn de exclusieve kwaliteitswijnen toch scherp geprijsd.

Wijnpakketten

Omdat een heel wijnpakket nóg leuker en origineler is dan een enkele fles wijn te laten bezorgen, hebben we prachtige pakketten voor u samengesteld die mooi op elkaar aansluiten en die een compleet aanbod vormen voor elke liefhebber van kwaliteitswijn. Uw relaties zullen onder de indruk zijn van uw wijnkennis.

Geschenken

Als u iets anders dan wijn wilt laten bezorgen, hebben we bij wijnengeschenken.nl nog legio mogelijkheden. Denk eens aan een van onze prachtige picknickmanden. Compleet gevuld met servies, bestek en eventueel passende lekkernijen. Ook een cocktailset of een bierpakket behoort tot de mogelijkheden. Kortom: voor ieder wat wils! En voor elke gelegenheid. Een verjaardag, jubileum, trouwerij of als kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk. Allemaal vragen deze gelegenheden om een stijlvol cadeau van wijnengeschenken.nl.

Persoonlijk

Er zijn bij wijnengeschenken.nl allerhande mogelijkheden op het gebied van personaliseren van het wijncadeau. Denk aan: Maatwerk, Uniek: authentieke tinnen bedrijfslogo’s, Invoegen van een gepersonaliseerd kaartje met of zonder wijneigenschappen en culinaire tips, Wijnfles met eigen etiket Lasergravering, Tampondruk, Inbranding, Agenderen van relatiepakketten of heeft u liever een Voorstel op maat?

Service

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En blijft. Want we vertrouwen er op dat een klant bij ons een relatie wordt.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Artikel toegevoegd aan vergelijk

Wijnengeschenken.nl gebruikt cookies.
Door verder gebruik te maken van deze website
ga je hiermee akkoord.